“СОКОЛИЦИТЕ” -Жилищен комплекс в Родопите

Изпрати запитване

КОМПЛЕКС  „СОКОЛИЦИТЕ“

                   СРОК НА ИЗДАВАНЕ СГРАДИ “А и Б”  -01.07.2022г.  В процес на довършителни работи.

       Хотелски и апартаментен комплекс „Соколиците“ се намира в красива местност по пътя от живописното родопско село Левочево (3 км.) към курорта Пампорово (8 км). В близост до вилни селища и десетки самостоятелни пръснати в района частни вили, комплексът се вписва великолепно в уникалната природа на Родопа планина. Името „Соколиците“ получава от едноименното название на скалната верига извисяваща се 200 метра над пътя Смолян-Пампорово, чиято величествена осанка се виждат на фона на комплекса.

       Комплекса се състои от два корпуса – сгради със апартаменти, всяка от които с два входа, както и от самостоятелна сграда представляваща хотел с басейн и много обслужващи и сервизни помещения. Зданията са отлично разположени върху терен от 10 дка. Повечето апартаменти са с югоизточно изложение и панорамен обзор към красивата планина. Всеки ход е с асаньор и стилно завършени общи части. Всяко едно жилище е обезпечено с място за паркиране на територията на комплекса. Сградите са в характерен за района архитектурен стил, подчертани са еркерите, сводовете, дървената обшивка по фасада и каменната облицовка в ниската част по сградите. Прозорците са в тъмна ПВЦ дограма със високи топлоизолационни качестве, в дървен десен контрастиращи на бялата фасада покрита със силиконова структорна мазилка. Територията на комплекса ще изобилства от зеленина и места за отдих предназначени за собствениците и техните гости. Апартаментите са следните типове: студиа (едностайни), двустайни и тристайни жилища, завършени до „ключ“. Всеки собственик ще има възможност, да се възползва от услугите ни, за обзавеждане и цялостно завършване на апартамента. Отоплението на всеки един самостоятелен обект ще е с централно парно отопление, което ще осигурява и топла вода.

      Обслужването на сградата ще се извършва от компанията, която е собственик и управител на хотелската част в комплекса, фирма със солиден опит в обслужването на този тип жилища и хотели в курорта Пампорово. Компанията ще предлага услуга отдаване под наем на краткосрочни наеми на жилищата. Всеки един собственик при желание ще може да отдава чрез нас апартамент си в периода, когато не го ползва, по този начин имота ще генерира приходи, на собственика, решил да се възползва от услугата.

        Апартаментите се с възможност за издаване със степен на завършеносдт “ДО КЛЮЧ” и “НАПЪЛНО ОБЗАВЕДЕНИ  С МЕБЕЛИ И ОБОРУДВАНЕ” Схемите на плащане са гъвкави съобразени с възможностите на клиентите.

        Организираме оглед след предварително уговаряне в рамките на предишния ден.


Други предложения

Malinova-Dolina_2_View01_02_col

Жилищна комплекс “ЕВРИДИКА” Сграда II кв. Малинова долина

13

Жилищна сграда на ул. “Асен Разцветников”

01_OKN copy

Жилищна сграда “ЛЕГИЯ”

Building6_View01_02 copy

Жилищен комплекс “ЕВРИДИКА” Сграда I – кв. Малинова долина

img_7954_2

“СОКОЛИЦИТЕ” -Жилищен комплекс в Родопите